Skip to content


Waar Gaat De Wereld Naar Toe – Dennie Christian – De Beste Van Dennie Christian

U kunt uw favoriete artiest uw stem bezorgen op de site www. Voor interviews en reportages ga naar “Interviews en clips”. Op zaterdag 08 december was de Vlaamse Muziek Site te gast in Feestzaal De Burggrave te Evergem Waar Gaat De Wereld Naar Toe – Dennie Christian – De Beste Van Dennie Christian voor een show en dans avond met Bandit en Peter Van Praag. Alles werd voorafgegaan door een lekkere barbeque verzorgd door traiteur Filip en zijn personeel.

We danken dan ook Peter en Nancy voor de hartelijke ontvangst. Op Zaterdag 01 december was de Vlaamse Muziek Site te gast in het KUIPKE te GENT en dit voor de 2de editie van het Festival van de Ambiance. Als SURPRISE was er ook nog WIM LEYS. Het alweer geslaagde festival van de ambiance werd afgesloten met niemand minder dan MILK INC. Op zondag 25 november was de Vlaamse Muziek Site te gast in De Wattewy in Tielt.

Er was een groot Sinterklaasfeest voorzien voor de vele kinderen die er aanwezig waren en iedereen werd dan ook vergast met snoep en tevens waren voor groot en klein pannenkoeken voorzien. Niet alleen de Sint en zijn Pieten waren op het feest aanwezig maar tevens kindervriend Bonjo bracht de kinderen een bezoekje. Tevens waren er optredens van CONNY BROOKS, LEAH BIEN, JOHNNY MONTERO en JASON BRADLEY. We wensen dan ook Jason en zijn ganse team van harte te feliciteren met hun prachtig initiatief en danken hen voor de hartelijke ontvangst. Op zaterdag 24 november was de Vlaamse Muziek Site te gast in de Gemeentehallen te MERELBEKE voor het grandioos afsluitfeest van de 10de Seniorenweek.

Posted in Casette.