Skip to content


Without You – Mariah Carey – Music box

Peter Ham, Thomas Evans Lyrics powered by www. Why U Mad”: Mariah Carey enthüllt Single Remix mit Justin Bieber! Infinity”: Mariah Carey enthüllt Titel ihrer neuen Without You – Mariah Carey – Music box für Greatest Hits! Infinity”: Hat Mariah Carey eine neue Single für April geplant?

Was singt Mariah Carey im Songtext zu “All I Want For Christmas Is You” auf Deutsch? Log dich ein um diese Funktion zu nutzen. The Essential Mariah Carey is the third greatest hits album by American singer Mariah Carey. The album was released in June 2011 in the UK and Ireland as a repackage of her previous album Greatest Hits. The Essential Mariah Carey Available Now! Chartifacts – Week Commencing: 9th April 2012″. This page was last edited on 12 February 2018, at 06:05.

Na een korte periode van succes daalde haar populariteit tot ongekende diepten in 2001. In dit jaar verliet Carey haar label Columbia Records voor Virgin, maar werd door Virgin ontslagen. Bij de World Music Awards in 2000 werd Carey uitgeroepen tot de bestverkopende vrouwelijke artiest van het millennium. Mariah Carey werd geboren in Long Island, New York als kind van een Iers-Amerikaanse moeder en een Afro-Venezolaanse vader. Ze heeft een oudere broer en zus. Nadat ze haar diploma op de high school had gehaald, verhuisde Carey naar New York om haar kansen om zangeres te worden te vergroten. Om aan geld te komen had ze diverse baantjes.

Zo werkte ze een korte periode in een kapperswinkel. Starr vroeg Carey als achtergrondzangeres voor haar platen. Er werd veel aandacht en geld gestoken in het eerste album van Carey. Samen met Ben Margulies schreef ze alle 11 nummers van de plaat. Als eerste single verscheen in mei 1990 de ballad Vision Of Love.

Door Sony Music werd ze neergezet als de blanke Whitney Houston. Kort na verschijning van de single werd het debuut van de zangeres, simpelweg Mariah Carey geheten, uitgebracht. In september volgde de tweede single Love Takes Time, opnieuw een ballad, eigenlijk voor haar tweede album gepland. Het nummer werd door haar label echter zo goed bevonden, dat ze besloot om het alsnog op haar debuut te zetten.

Posted in DVD.